Wie is textieldessin?

Hoi, 

mijn naam is Elise en ik ben verantwoordelijk voor deze webshop. De focus leg ik steeds (meer) bij duurzame stoffen en toepassingen: goede keuzes voor een mooiere wereld. Het kan daarbij gaan om duurzame productie, maar ook het voorkomen dat goede stof ongebruikt blijft. Daarbij verlies ik het belangrijkste natuurlijk niet uit het oog: het moet lekker aanvoelen en goed te verwerken zijn. Ik probeer je van alle informatie te voorzien, zodat je een goede keuze kan maken.  Ook kan je op afspraak de stoffen door je vingers laten gaan en/of bestellingen in Ede ophalen. Dat kan vlak bij kinderboerderij de Oude Hofstede. Stuur me een hiervoor een berichtje op info@textieldessin.nl of via de what’s app op 0683556837. Mocht je nog vragen hebben, neem contact met me op!

Happy sewing!